web analytics

PAVO

Wij gebruiken voor het krachtvoer de paardenbrok en muesli van PAVO. Bij de dragende merries beginnen we vanaf de 9e maand (tot en met de zoogperiode) te voeren met Pavo Podo Lac hoogwaardig voer dat het ongeboren veulen belangrijke stoffen meegeeft en de melkgift van de merrie ondersteunt. Wanneer het veulen ongeveer 5 tot 6 maanden oud is zullen we hem/haar beginnen af te spenen en stapt het veulen over op Pavo Podo Grow topvoer met Podo® en magnesium, fosfor en calcium in de juiste verhouding voor het jonge, opgroeiende paard.

De niet drachtige merries krijgen bij ons Pavo BasicPlus de basisbrok in combinatie met Pavo Nature’s Best gezonde, havervrije muesli met spelt en luzerne en een zeer laag suiker/zetmeelgehalte. Als extra geven we de paarden in de winterperiode winterwortels en af en toe een emmer Pavo Slobber met zuiver lijnzaad en toegevoegde vitamines voor extra glans en herstel na inspanning.

Doordat wij bovengenoemde brok en muesli ruimschoots voorradig hebben bestaat er de mogelijkheid om dit ook aan derden te leveren. Dit geldt niet alleen voor deze brokken van PAVO maar voor het volledige assortiment. De brokken van PAVO worden geleverd in zakken van 20 kg, de muesli’s zijn verpakt in zakken van 15 kg. Een overzicht + prijzen (in PDF formaat) van het huidige assortiment kunt u hier vinden.

Comments are closed.